Зазвичай віддаленим працівникам заробітну плату нараховують за проект або годину. Тоді це означає, що вам, як керівнику, потрібно розуміти, над якими завданнями працювали віддалені співробітники та скільки часу вони витратили на їх виконання. 

 

Тепер розглянемо детальніше, як програма для обліку робочого часу може допомогти вирішити непрості ситуації із розрахунком заробітної плати.

 

Найм віддаленого працівника – не гарантія захисту від шахрайства із заробітною платою

 

Ви хочете найняти віддалених працівників, але вам потрібно переконатися, що вони докладають достатньо зусиль для виконання поставлених завдань? Тоді виникає ще одне питання, як захистити компанію від шахрайства із зарплатою? 

 

За допомогою трекера компанії проводять моніторинг робочого часу віддалених співробітників і визначають як вони працюють: понаднормово або навпаки – менше годин згідно з узгодженим графіком. Так само з програмних звітів керівники дізнаються чи вчасно працівники почали роботу, чи, можливо, із запізненням, якщо це має значення для виконуваної роботи. 

 

Таким чином, компанії використовують програмне забезпечення для моніторингу часу, щоб захистити себе від шахрайства із заробітною платою.

 

Отже, моніторинг робочого часу віддалених співробітників дуже важливо, оскільки для нарахування заробітної плати вам необхідні саме точні дані. Адже, на жаль, не завжди можна довіряти словам своїх співробітників. І щоб розуміти, наскільки надійна їхня робота, вам краще бачити на власні очі кількість часу, витрачену на виконання кожного завдання. Також це допоможе вам вирішити, залишати віддаленого співробітника чи ні.

 

Також за допомогою програмного забезпечення для обліку робочих годин ви можете запобігти більшості суперечливих моментів, згаданих вище. Трекер не тільки допомагає вести моніторинг часу, який співробітники витрачають на роботу, а й автоматизує всі процеси обліку робочого часу та нарахування заробітної плати. Впровадження такої програми в компанії – це спосіб захисту керівників від недобросовісних співробітників і зробити достовірний облік заробітної плати, а для працівників – це можливість прозоро спостерігати за своїми результатами і підвищити продуктивність. 

 

У сформованих програмою табелях обліку робочого часу вказується не тільки загальний графік роботи кожного співробітника, а й кількість продуктивно відпрацьованих годин. Низькі показники продуктивності повинні стати «дзвіночком» для керівника, і навпаки – хороший інструмент допоможе помітити перспективних спеціалістів. 

 

Прикладом такого програмного забезпечення є Yaware.TimeTracker – це простий і гнучкий інструмент моніторингу продуктивності, який дозволяє вести облік часу з мінімальним втручанням в особистий простір співробітника.

Спробуйте безкоштовно та переконайтеся в дієвості інструменту на власному досвіді!

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.