Мотивація має вирішальне значення для успіху в будь-якій сфері життя. Вона допомагає нам долати перешкоди, залишатися зосередженими і досягати поставлених цілей. Мотивація необхідна для особистісного зростання та розвитку, а ще – без неї ми зовсім непродуктивні. 

 

Не дивлячись на її важливість, мотивація працівників – доволі складне завдання для будь-якого роботодавця. Однак за допомогою спеціальних технологій цю проблему можна легко вирішити. Yaware.TimeTracker – один з таких інструментів, який може допомогти мотивувати працівників на робочому місці. 

 

Отже, як Yaware допомагає мотивувати працівників та підвищувати продуктивність?

  1. Облік та аналіз робочого часу 

Yaware – це програма для моніторингу часу, яка надає працівникам детальний аналіз їхнього робочого дня. Це допомагає їм зрозуміти, скільки часу вони витрачають на кожне завдання і наскільки продуктивно вони працюють протягом дня. Ця інформація може допомогти працівникам визначити сфери, в яких їм потрібно вдосконалюватися, і вносити зміни в свої робочі звички, щоб стати більш продуктивними.

 

  1. Постановка цілей і моніторинг

Yaware дозволяє працівникам ставити перед собою цілі та спостерігати за прогресом у їх досягненні. Це може допомогти мотивувати співробітників працювати більш старанно та зосереджуватися на важливих завданнях, не відволікаючись на соціальні мережі. Бачачи свій прогрес у досягненні цілей, співробітники можуть відчути виконання обов'язку і бути мотивованими продовжувати працювати для досягнення ще більших висот.

 

  1. Баланс між роботою та особистим життям

Yaware також допомагає забезпечити баланс між роботою та особистим життям, що має важливе значення для мотивації працівників. Відстежуючи свій час, працівники можуть бачити, скільки часу вони витрачають на роботу, а скільки – на інші види діяльності. Це може допомогти їм навчитися керувати своїм часом і як результат – віднайти баланс між роботою та особистим життям, що однозначно підвищить мотивацію та покращить продуктивність.

 

Реєструйтесь просто зараз, адже Yaware пропонує 14 днів безкоштовного користування програмою, щоб ви могли відчути її функціональність в повній мірі! 

 

Та важливо пам’ятати, що мотивувати співробітників треба правильно.

Як це робити?

Мотивація персоналу має відбуватися із застосуванням кількох правил:

  • вона має бути добровільною;
  • не принижувати і не підносити за рахунок особистісних людських якостей;
  • не зациклюватися тільки на матеріальному.

 

Суть мотивації співробітників не стільки в тому, щоб моментально підвищити продуктивність, скільки в поступовому і безперервному природному її зростанні. Тож тиснути ні в якому разі не потрібно. 

 

Висновок

Yaware може бути потужним інструментом для мотивації співробітників і підвищення продуктивності на робочому місці. Надаючи працівникам можливості для відстеження та аналізу робочого часу, постановки та відстеження цілей, зворотного зв'язку та визнання, балансу між роботою та особистим життям, а також ресурси для навчання та розвитку, Yaware може допомогти створити позитивне та мотивуюче робоче середовище.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.