програма обліку робочого часу

Програми обліку робочого часу стають все популярнішими й на це є вагомі причини. Згідно з даними спільноти  WWR, число віддалених робочих місць приростає щороку в середньому на 30%. Станом на сьогодні немає жодної країни, де співробітники не могли б працювати дистанційно.

Водночас JobList, у своєму дослідженні заявляє, що 83% з 958 опитаних працівників, зізналися, що обманювали керівників і колег під час віддаленої роботи. Брехали про те, що вже почали роботу, прикривалися несправною вебкамерою і поганим інтернет-з'єднанням. Респонденти кажуть, що чверть робочого часу витрачають на справи, які не стосуються роботи: дивляться телевізор, роблять покупки в інтернеті, займаються приготуванням їжі.

Тому, програми обліку робочого часу будуть актуальні. Питання тільки в тому, наскільки вони лояльні до працівників? Вони нагадують шпигунське ПЗ чи це інструмент для підвищення продуктивності роботи? Річ у тому, що на ринку сьогодні представлена велика кількість таких програм, але не всі вони однакові! Адже у кожної програми є свої особливості й функції.

Для чого розроблена програма Yaware.TimeTracker?

руслан савчишин
Савчишин Руслан, співзасновник компанії «Yaware»

Yaware.TimeTracker  — програма, розроблена і призначена для обліку часу та оцінки продуктивності роботи працівників за комп'ютерами. Понад 10 років ми беремо участь в різних заходах — форумах, семінарах, конференціях, де розповідаємо про нашу програму і про те як її правильно використовувати.

Yaware.TimeTracker акцентується на вимірюванні продуктивності. Програма демонструє працівникам, скільки часу вони відпрацювали, які сайти та додатки використовували, що найчастіше відривало від завдань. Керівникам не прийдеться стояти над головою у персоналу, а працівники знатимуть, що краде їх робочий час.
Оскільки у багатьох компаніях оплачується час, а точніше, продуктивно використаний час за ПК, то наша програма обліку робочого часу є тими універсальними інструментом, що допомагає це виміряти. І робить це незалежно від думки працівника або роботодавця. Yaware.TimeTracker просто фіксує дані, такими, якими вони є насправді. На основі отриманої інформації як персонал, так і керівник можуть зробити об'єктивні й правильні висновки. Таким чином, можна уникнути конфліктів. І головне — вжити необхідних заходів для того, щоб підвищити продуктивність роботи персоналу і компанії в цілому.

Чому Yaware.TimeTracker не можна вважати шпигунським ПЗ?

Yaware.TimeTracker не шпигунське ПЗ через ряд причин:
  • програма не записує розмови через мікрофон;
  • не записує відео через вебкамеру;
  • не перехоплює email адреси;
  • не оснащена кейлогером (не фіксує натискання клавіш);
  • не прослуховує і не записує розмови в месенджерах;
  • не перехоплює інформацію, зокрема конфіденційного характеру — паролі, логіни доступу до банківських карт;
  • не приховує і не маскує системних процесів на комп'ютерах працівників;
  • має функцію з надання підлеглим доступу до їх особистої статистики.

Читайте також: Чому працівники проти програми обліку робочого часу

Які переваги дає працівникам доступ до їх особистої статистики?

Череватий Олег
Череватий Олег , співзасновник компанії «Yaware»
Ця функція програми Yaware.TimeTracker — унікальна. Серед інших програм, запропонованих на ринку, вона зустрічається вкрай рідко. І дарма… Адже вченими було доведено, що працівники раціональніше використовують час і працюють ефективніше, коли наочно бачать свою працю.
Зокрема, підлеглі можуть бачити кількість відпрацьованого часу, його продуктивність, використані програми та сайти, аналізувати те, що заважає виконанню обов'язків, та інше.
Все це допомагає персоналу, без втручання керівника, вжити заходів для того, щоб працювати більш продуктивно, отримувати кращі результати, і відповідно — вищу винагороду за свою працю.
Крім цього, якщо підлеглі повідомлені про те, що на їх комп'ютерах встановлена ​​спеціальна програма для обліку робочого часу, керівник може бути спокійний щодо законності використання такої програми.
Найкраще проінформувати персонал у письмовій формі й внести окремим пунктом в трудовий договір. Тоді власник компанії може бути на 100% впевнений, що у нього не буде проблем з законом і розглядами в суді.
система обліку робочого часу
Дорогі наші клієнти та партнери, якщо у вас залишилися питання щодо правомірності використання програми Yaware.TimeTracker або будь-які інші питання, будь ласка, звертайтеся в нашу службу підтримки:
  • +38 (044) 360 45 13
  • contact@yaware.com.ua
Ми із задоволенням відповімо і допоможемо Вам
З повагою Ваші, засновники компанії «Yaware», Савчишин Руслан, Череватий Олег
Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.