У зв'язку зі зростанням популярності віддаленої роботи, все більше компаній та працівників звертають увагу на культуру віддаленої роботи. Але що це означає?

 

Культура віддаленої роботи – це сукупність принципів, цінностей та практик, які визначають, як працюють компанії та їхні співробітники у віддаленому режимі. Це включає в себе такі елементи, як комунікація, керування та організація робочого процесу.

 

Культура віддаленої роботи екстраполює корпоративну культуру в цифровий ландшафт. Це також допомагає компаніям підтримувати культурні стандарти, які вони мають особисто, і приймати нові стандарти цифрової роботи.

 

Наприклад, скажімо, частиною культури компанії є заохочення відкритого спілкування між співробітниками та вищим керівництвом. Особисті зустрічі включають політику відкритих дверей і часті зустрічі.

 

Щоб адаптувати цей аспект корпоративної культури до віддаленої роботи, компанії потрібно створити найкращі онлайн-практики, щоб співробітники та вище керівництво могли підтримувати однаковий рівень доступності один для одного, зберігаючи робочі процеси ефективними та ефективними.

 

Чому важлива сильна культура віддаленої роботи?

Особливо для високоцінних навичок, більшість працівників вважають культуру на робочому місці важливішою за зарплату, коли розглядають можливість приєднатися до компанії чи залишити її. 

 

Та, якщо ми очікуємо, що тенденція віддаленої роботи збережеться, сильна культура також важлива для залучення та утримання талантів. Це може допомогти компанії виділитися та залучити працівників, які перегукуються зі створеною нею культурою віддаленої роботи.

 

Позитивна культура також є ключем до почуття причетності працівників. Сильна культура віддаленої роботи може протидіяти негативним наслідкам віддаленої ізоляції та допомогти побудувати довгострокові відносини в компанії.

 

Якщо працівник усе ще відчуває, що його цінують і він напряму пов’язаний з компанією, не зустрічаючи колег особисто, це може сприяти підвищенню задоволеності робочим місцем і більш продуктивній роботі співробітників.

 

Пам’ятайте, якщо працівники не матимуть позитивного щоденного досвіду роботи віддалено, вони відчуватимуть себе менш цінними та менш причетними до результатів  компанії. Зрештою, це може перешкодити задоволенню роботою, продуктивності та утриманню працівників.

 

Простіше кажучи, сильна культура віддаленої роботи корисна для бізнесу. Це допомагає полегшити комунікацію між усіма зацікавленими сторонами, підтримує та покращує моральний дух, а також допомагає утримати працівників у довгостроковій перспективі та знизити рівень звільнень.

 

Щоб забезпечити культуру віддаленої роботи використовуйте хороше програмне забезпечення. І почніть з Yaware.TimeTracker – це простий і зручний тайм-трекер для команд будь-якого розміру і структури, розроблений спеціально для підвищення продуктивності і досягнення кращих результатів. 

 

З його допомогою ви дізнаєтеся:

  • який час доби є найпродуктивнішим для працівників;
  • які ресурси співробітники використовують для виконання конкретного завдання;
  • скільки часу витрачається на виконання завдання;
  • коли виникають труднощі у виконанні завдання і потрібна допомога;
  • що відволікає співробітників і заважає їм рухатися вперед.

До того ж, Yaware пропонує 14 днів безкоштовного користування програмою, щоб ви могли відчути її функціональність у повній мірі!

 

Висновок

Отже, сильна культура віддаленої роботи є важливою для будь-якої компанії, яка працює з віддаленого офісу. Вона допомагає створити спільні цінності, зміцнити комунікацію, підтримку, мотивацію та продуктивність. Це дозволяє компанії розвиватися та досягати нових висот.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.