Складно тримати все під контролем, коли ваш бізнес росте. Починається все з невеликої кількості проєктів за фіксовану плату. Далі ви закріплюєте свою позицію на ринку, у вас з’являються нові клієнти та складніші проєкти. Але як оцінити новий обсяг роботи?

 

В цьому і постає основна проблема: через нерозуміння того, як правильно оцінити обсяг роботи ви ризикуєте заробляти менше або навіть піти в мінус. Результатом стає усвідомлення бізнесом важливості рахувати робочі години, тобто мати чіткі та конкретні дані про витрату ресурсів та прибутку з них. І розв’язанням цієї проблеми є перехід на погодинну оплату праці.

 

Що таке погодинна оплата праці?

Погодинна оплата праці — це тип контрактування, де постачальник послуг отримує фіксовану плату за кожну годину роботи на основі затвердженої годинної тарифної ставки. Своєю чергою основний заробіток працівника у разі погодинної оплати праці визначається кількістю відпрацьованих годин.

 

Переваги погодинної форми оплати праці

Більш точна оцінка вартості проєкту: моніторинг часу надає реальні дані про те, скільки ресурсу ви витрачаєте на певний проєкт.

Прозорість для клієнтів: контроль часу дозволить вашим клієнтам бачити, куди йдуть їхні гроші та яка робота за них виконується.

Управління навантаженням: завдяки погодинній оплаті праці ви можете коригувати будь-які відхилення від початкового навантаження команди.

 

Тайм-трекер Yaware

Yaware.TimeTracker  – це простий і зручний для команд будь-якого розміру та структури, розроблений спеціально для підвищення продуктивності.

 

Yaware піклується не лише про компанії, а й про їхніх співробітників. Купівля ліцензії Yaware.TimeTracker буде корисною:

  • як для компанії, яка хоче підвищити продуктивність праці персоналу і, як наслідок, збільшити прибуток
  • так і для працівника, який хоче збільшити свій заробіток і отримати прозору звітність і справедливу оцінку докладених зусиль.

 

З його допомогою ви дізнаєтесь:

  • який час доби є найпродуктивнішим для працівників
  • які ресурси використовують співробітники для виконання конкретного завдання
  • скільки часу витрачається на виконання завдання
  • коли виникають труднощі у виконанні завдання і потрібна допомога
  • що відволікає працівників і заважає їм рухатися вперед

 

Хочете почати використовувати Yaware.TimeTracker, але вагаєтесь? Спробуйте користування програмою 14 днів безкоштовно, щоб відчути її функціональність на повну!

 

Використовуйте в роботі Yaware.TimeTracker, і у вас не виникне жодних проблем. Тільки рішення!

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.