Yaware.TimeTracker – простий і гнучкий інструмент для моніторингу продуктивності, який дозволяє вести облік робочого часу з мінімальним втручанням в особистий простір співробітників. Цей інструмент можуть використовувати для моніторингу та аналізу своїх робочих звичок і визначення сфер для вдосконалення як окремі особи (наприклад, фрілансери), так і великі команди.

 

Переваги використання програмного забезпечення Yaware для моніторингу співробітників

 

Кожна компанія, в залежності від мети використання програми, називає свої переваги. Тож перелічимо ті основні, які найчастіше згадуються у відгуках. 

 

Підвищення ефективності

Програмне забезпечення Yaware для моніторингу співробітників допомагає оптимізувати робочий процес і зменшити накладні витрати компанії. Кожен співробітник бачить статистику своєї продуктивності та може вносити зміни в робочий процес, щоб зробити більше за той самий період часу.

 

Прозорість робочих процесів

Чітке розуміння співробітниками завдань і проектів, та відображення робочих процесів в реальному часі допоможуть уникнути непорозумінь. Це може зменшити ймовірність конфліктів і збільшити прозорість вашого бізнесу. Тобто і керівник, і підлеглий мають доступ до звітів про діяльність на комп’ютері чи ноутбуці. Це стане основою для об'єктивної оцінки ситуації та її вирішення.

 

Легкість моніторингу 

Для будь-якого проекту, завдання чи послуги програмне забезпечення для моніторингу співробітників може допомогти вам спостерігати за прогресом чи виявляти задачі, де необхідна ваша допомога, додатковий ресурс тощо. Це допоможе вам планувати заздалегідь і уникнути потенційних проблем або затримок.

 

Наявність інформативних звітів моніторингу часу

Програмне забезпечення Yaware для моніторингу може дати вашій компанії більш точну картину продуктивності співробітників і допомогти в утриманні працівників. Ймовірно, що допомога керівника може знадобитися як співробітнику, який регулярно затримується на роботі, так і тому, хто вже шукає нову роботу на сайтах вакансій. Компанії отримують таку інформацію за допомогою звітів моніторингу часу.

 

Наявність технічної підтримки клієнтів

Використовуючи програмне забезпечення щодня, ви можете бути впевненими, що у відділі підтримки клієнтів ви завжди зможете швидко вирішити будь-які питання, які можуть виникнути.

 

Висновок

Отже, програмне забезпечення для моніторингу співробітників може допомогти підвищити продуктивність співробітників і стимулювати їхнє залучення. 

 

Коли ви запровадите трекер у компанії, ви помітите різницю, як ваші співробітники виконують свою роботу. Вони будуть набагато уважніше і відповідальніше ставитися до робочого часу, а також зможуть залишатися більш зосередженими на виконанні завдань протягом усього робочого дня. Це допоможе вам досягти більших результатів за коротший проміжок часу. 

 

Програмне забезпечення для моніторингу співробітників стало ще більш важливим у сучасному складному робочому середовищі. У середовищі, де так багато відволікаючих факторів і великий потік інформації. Тож для компаній дуже важливо моніторити та ефективно керувати робочим часом. І оплачувати той час, який дійсно відпрацьовувала команда.

 

Хочете почати використовувати систему моніторингу співробітників у вашому бізнесі, але все ще вагаєтеся? Зверніться до компанії Yaware, яка допоможе вам обрати правильне рішення згідно для ваших потреб і бюджету. 

 

До того ж, Yaware.TimeTracker пропонує 14 днів безкоштовного користування програмою, щоб ви могли відчути її функціональність в повній мірі!

 

Використовуйте тільки хороше програмне забезпечення для моніторингу часу і ви не зіткнетеся з жодними проблемами. Тільки рішення!

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.