Віддалена робота стала нормою для багатьох людей ще з часів пандемії. Завдяки цьому формату роботи, ви маєте можливість працювати з будь-якого місця у світі та в будь-який зручний для вас час. Однак, віддалений формат роботи може створити деякі виклики, один з яких – постановка пріоритетів. Якщо ви шукаєте поради щодо того, як встановити пріоритетність завдань під час віддаленої роботи, то ця стаття може стати вам у нагоді

 

1. Створіть список завдань

Першим кроком до встановлення пріоритетів є створення списку завдань. Та спершу треба треба визначити критичні завдання, поставивши собі наступні запитання:

  • Це або дуже важливо, або терміново?
  • Це безпосередньо впливає на ваших клієнтів?
  • Це головне джерело доходу вашого бізнесу?
  • Це впливає на інші бізнес-завдання та процеси?

Після випишіть усі завдання, які вам потрібно виконати впродовж дня чи тижня. Це допоможе вам зберігати все під контролем та не забувати про важливі завдання.

 

2. Визначте терміни виконання

Другим кроком є визначення термінів виконання кожного завдання. Якщо ви маєте дедлайни, то вони мають бути першими в списку. Якщо дедлайнів немає, то визначте, які завдання є найважливішими та потребують негайного виконання.

 

3. Оцініть складність завдань

Наступним кроком є оцінка складності завдань. Деякі завдання можуть зайняти більше часу та зусиль, ніж інші. Відповідно, вони мають бути виконані першими, щоб звільнити час для менш складних завдань. 

 

4. Сплануйте свій день і встановіть кінцеві терміни виконання проекту

Склавши список завдань і визначивши найважливіші, можна планувати свій день. Визначте, скільки часу ви збираєтеся витратити на кожне завдання та які години вам найбільш підходять для виконання роботи. Плануйте свій час таким чином, щоб виконати найважливіші та найскладніші завдання в першу чергу.

Також важливо встановлювати кінцеві терміни роботи над ними. Кінцева мета – вкластися в ці терміни або виконати завдання достроково. 

Такий підхід особливо стосується тих, хто працює віддалено з гнучким графіком. Крім того, найкраще використовувати цифрові інструменти та технології для свого робочого графіка.

 

5. Використовуйте інструменти для управління завданнями

Також не забувайте використовувати в роботі інструменти для управління завданнями. Тим більш, що сьогодні існує багато онлайн-інструментів, які можуть допомогти вам організувати свої завдання та встановити пріоритети. 

 

А для того, щоб виконувати пріоритетні завдання вчасно і з максимальною користю для бізнесу, радимо використовувати спеціальне програмне забезпечення для моніторингу робочого часу. 

Тайм-трекер допоможе вам зосередитися на тих завданнях, які дійсно важливі. Якщо ви знаєте, скільки часу витрачаєте на кожну задачу, ви можете легко визначити, які з них потребують більше уваги та пріоритету.

Крім того, тайм-трекер допомагає вам бути більш продуктивним. Коли ви знаєте, що ви контролюєте свій час, ви ставите собі виклик бути більш ефективним. Це може бути хорошим стимулом для вас зосередитися на завданнях, які дійсно потребують вашої уваги.

І взагалі, тайм-трекер може допомогти вам бути більш організованим. Коли ви ведете облік робочого часу, ви можете легко створити розклад для себе, планувати свій день та визначати завдання, які потребують більше уваги, а які можуть бути виконані швидше.

 

Спробуйте впровадити Yaware.TimeTracker – простий і зручний тайм-трекер для команд будь-якого розміру і структури, розроблений спеціально для моніторингу робочого часу, підвищення продуктивності і покращення результатів.

 

До того ж, Yaware пропонує 14 днів безкоштовного користування програмою, щоб ви могли відчути її функціональність у повній мірі!

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.