Сьогодні у бізнесі велике значення має не тільки сам факт витрачання часу, але і те, як цей час використовується. Для досягнення максимальної продуктивності та ефективності бізнес-процесів використання інструментів для аналізу часу може виявитися невід'ємною частиною управління.

 

Один із таких інструментів – Yaware.TimeTracker, що дозволяє не тільки фіксувати витрачений час, але і надає аналітику для його подальшого вдосконалення. 

 

Yaware.TimeTracker – автоматична система моніторингу робочого часу і оцінки ефективності роботи, що дозволяє вести облік часу з мінімальним втручанням в особистий простір працівника. 

 

З Yaware ви дізнаєтесь:

  • тривалість нарад, зустрічей і перерв ваших працівників;
  • рівень та рівномірність навантаженості працівників у команді;
  • ресурси, які використовують працівники для виконання завдань;
  • причини зсунутих дедлайнів і позанормової роботи;
  • відволікаючі фактори, які заважають працівникам рухатися вперед;
  • при виконанні якого завдання виникли труднощі і потрібна допомога.

 

Давайте розглянемо, як цей інструмент може допомогти вам підвищити продуктивність вашої команди чи особисту ефективність:

 

1. Моніторинг робочого часу

Yaware.TimeTracker дозволяє вам точно вимірювати, скільки часу ви витрачаєте на кожну задачу. Це дозволяє отримати чітке уявлення про те, де саме йде ваш час. З цією інформацією ви можете визначити найбільш часовитратні завдання та раціоналізувати свій робочий день.

 

2. Аналіз продуктивності команди

Якщо ви керівник команди, Yaware.TimeTracker дозволяє вам слідкувати за продуктивністю кожного члена команди. Ви зможете визначити найбільш ефективних співробітників, а також ті, хто може потребувати додаткової підтримки чи навчання. Це допомагає оптимізувати розподіл завдань та підвищити загальну продуктивність команди.

 

3. Планування робочого часу

На основі статистики витраченого часу Yaware.TimeTracker дозволяє вам ефективніше планувати свій робочий день чи графік команди. Ви можете виділити час на найбільш важливі завдання, уникнути перевантаження та забезпечити раціональне використання часу.

 

4. Визначення основних завдань

З аналітикою Yaware.TimeTracker ви зможете визначити основні завдання, які вносять найбільший внесок у вашу продуктивність. Це дозволяє сконцентруватися на ключових аспектах вашої роботи та уникнути витрати часу на малозначущі завдання.

 

5. Підвищення ефективності роботи

Аналіз часу, витраченого на різні види робіт, дозволяє ідентифікувати ефективні методи та стратегії виконання завдань. Це допомагає розробляти оптимальні підходи до роботи та постійно покращувати ефективність своєї діяльності.

 

Yaware пропонує користування програмою 14 днів безкоштовно, щоб ви відчули всі можливості функціоналу програми на власному досвіді, а вже потім прийняли рішення про покупку ліцензії.

 

Реєструйтеся просто зараз та ставайте продуктивнішими!

 

Використання Yaware.TimeTracker стає не тільки засобом відстеження часу, але й потужним інструментом для аналізу та підвищення продуктивності. За допомогою цього інструменту ви зможете зробити свою роботу більш організованою, управлінувати робочим часом ефективніше та досягти більших результатів у вашій діяльності.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.