Ефективне управління часом є ключовим аспектом успіху, як для окремих фахівців, так і для бізнесів. Моніторинг та аналіз витраченого часу допомагають зрозуміти, як ефективно використовувати цей ресурс і здійснювати раціональні корективи у робочому процесі. Однак велике розмаїття інструментів може призвести до плутанини, тому важливо знайти найбільш зручний та функціональний інструмент для моніторингу робочого часу. Один з таких інструментів – Yaware.TimeTracker.

 

Yaware.TimeTracker – це програмне рішення, спрямоване на моніторинг та аналіз часу, витраченого на виконання робочих завдань. Цей інструмент допомагає як окремим спеціалістам, так і цілим компаніям, ефективно управляти часом і досягати більшої продуктивності.

 

Огляд основних можливостей Yaware.TimeTracker:

Автоматичний облік робочого часу

Розуміння того, як персонал розпоряджається часом і скільки годин щодня приділяє роботі, коли бере вихідний чи відпустку. Вся статистика автоматично потрапляє у табель обліку робочого часу, який можна завантажити на комп'ютер для подальшого опрацювання даних.

 

Аналіз продуктивності

Завдяки цій функції ви можете зафіксувати реальне навантаження на команди з ресурсів, якими персонал користувався протягом дня. Побачите, чи справді є потреба в додаткових кадрах, чи варто просто прокачати наявну команду.

 

Управління проєктами і задачами

Весь обсяг запланованої роботи в одному місці: з термінами, відповідальними за виконання, бюджетом та очікуваним результатом. Закривши проєкт, ви зможете порахувати вартість завдань, години роботи і оцінити наскільки результат окупив витрачені гроші та зусилля.

 

Особиста статистика

Можливість виховати самовмотивований персонал, який не потрібно контролювати. Працівники самостійно будуть аналізувати свою ефективність, блокувати фактори, що відволікають і 100% робочого часу витрачати на досягнення цілей компанії. 

 

Моніторинг дисципліни

Ви зрозумієте причини зсування термінів і зменшите кількість затримок, запізнень, змін дедлайнів та запитів “чи можу я піти раніше сьогодні”.

 

Багато візуальних діаграм

Вам потрібно лише кілька хвилин, щоб проаналізувати робочий день працівників. Завдяки різноманітним діаграмам ви можете бачити, коли розпочався і закінчився робочий день працівника, його запізнення тощо. 

 

Також Yaware має багато інших корисних функцій, наприклад:

  • Моніторинг завдань
  • Скріншоти
  • Рівень активності
  • Моніторинг програм та URL-адрес
  • Гнучкі оплати
  • Наочні графіки
  • Потужний API
  • Розширена звітність
  • Режим фокусування

 

Переконайтесь, що всі в компанії рухаються до спільних цілей – спробуйте користування програмою 14 днів безкоштовно.

 

Висновок

Yaware.TimeTracker – це потужний інструмент для відстеження та аналізу робочого часу, який допомагає досягти більшої продуктивності та ефективності. Завдяки його функціям та налаштуванням користувачі можуть краще розуміти, як вони використовують свій час, та здійснювати раціональні корективи у своєму робочому процесі.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.