Робота співробітників вимірюється у двох категоріях: продуктивність та ефективність.

 

Продуктивність показує, якого результату досяг співробітник, наприклад:

  • скільки лідів обробив менеджер за день;
  • скільки рекламних роликів зняв смм-спеціаліст за місяць.

 

Ефективність показує, яке співвідношення між досягнутим результатом і витратами на досягнення, наприклад:

  • скільки грошей витратили на рекламу і скільки лідів отримали з цієї реклами;
  • скільки підписників прийшло завдяки рекламним роликам.

 

У команд в одній компанії може бути однакова продуктивність, але різна ефективність. Тож у даній статті розглянемо, що таке Yaware.TimeTracker і, як з його допомогою оцінити ефективність працівників. 

 

Що таке Yaware.TimeTracker?

Yaware.TimeTracker – це сучасний інструмент для моніторингу робочого часу, який дозволяє вимірювати, аналізувати та оптимізовувати робочий час працівників. Ця система забезпечує докладну статистику про використання часу на різні задачі, дозволяючи керівникам отримувати об'єктивну картину продуктивності.

 

Як оцінити ефективність працівників з Yaware.TimeTracker?

  1. Встановіть програму і завершіть налаштування 

Перш за все, потрібно встановити Yaware.TimeTracker на комп'ютери працівників та налаштувати параметри відстеження відповідно до специфіки роботи компанії.

 

  1. Спостерігайте за активністю працівників 

Після встановлення програми почніть спостерігати за активністю працівників в режимі реального часу. Це дозволяє вести моніторинг часу, який витрачається на виконання завдань, і вчасно реагувати на відхилення від плану.

 

  1. Аналізуйте звіти 

Yaware.TimeTracker генерує безліч звітів з докладною інформацією про використання часу. Аналізуючи ці звіти, можна визначити основні тенденції та вдосконалити робочі процеси.

 

  1. Порівнюйте отримані результати 

Порівнюючи дані звітів на різних етапах роботи, можна оцінити ефективність внесених змін та визначити покращення.

 

Хочете почати використовувати Yaware.TimeTracker? Зареєструйтесь просто зараз.

 

До того ж, Yaware пропонує користування програмою 14 днів безкоштовно, щоб ви та ваші співробітники могли відчути її функціональність у повній мірі, а вже потім прийняти рішення щодо покупки ліцензії! 

 

Як використовувати дані оцінки ефективності та продуктивності праці?

  1. Поліпшити роботу команди. Оцінку ефективності команди використовують для розробки нових підходів, які повинні підвищити продуктивність співробітників у наступних проєктах.
  2. Підвищити заробітню плату або рівень співробітника. Наприклад, якщо зібрані дані показують, що співробітник працює продуктивно, вчасно виконуючи поставлені задачі, можете перевести його з junior на middle.
  3. Спрогнозувати, скільки часу і грошей піде на вирішення тієї чи іншої задачі. 
  4. Запланувати задачу/проєкт на наступний проміжок часу з урахуванням середнього часу, який йде на виконання аналогічних завдань

 

Висновок

Отже, Yaware.TimeTracker є потужним інструментом для оцінки ефективності працівників та оптимізації робочого часу. Завдяки його можливостям ви як керівник можете приймати обґрунтовані і зважені рішення щодо робочих процесів та досягати більшої продуктивності команди.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.