Натхнення та продуктивність – два важливі елементи для досягнення успіху в будь-якій сфері, а особливо – у творчій. Однак знайти баланс між ними може бути непросто. Занадто багато натхнення може призвести до прокрастинації, тоді як надмірне зосередження на продуктивності може придушити творчість. 

 

В такому випадку важливо утримувати баланс між натхненням та продуктивністю. Для цього ви можете спробувати використовувати тайм-трекер. Хоч, якщо ви працюєте у творчій сфері, ви можете подумати, що моніторинг часу не є необхідним. Зрештою, творчість не можна виміряти по годинах, чи не так? Однак, насправді, облік часу може бути цінним інструментом для творчих працівників. І ось чому:

 

Облік робочого часу допомагає: 

 

Дотримуватися графіку

Креативні фахівці часто працюють над кількома проєктами одночасно, що може ускладнити дотримання графіку. Тод моніторинг часу допоможе вам бачити, скільки часу ви витрачаєте на кожен проєкт, щоб переконатися, що ви дотримуєтеся дедлайнів і не відстаєте від запланованого графіка.

 

Підвищити продуктивність

Коли ви ведете облік свого робочого часу, ви можете бачити, скільки часу ви витрачаєте на різні завдання. Це може допомогти вам виявити сфери, на які ви витрачаєте занадто багато часу, і знайти способи бути більш ефективними. Наприклад, якщо ви витрачаєте години на маркетинг у соціальних мережах, але не бачите жодних результатів, можливо, вам варто переглянути свою стратегію.

 

Точніше виставляти рахунки клієнтам

Якщо ви фрілансер або працюєте на проєктній основі, облік часу допоможе вам точніше виставляти рахунки клієнтам. Ви зможете надавати детальні рахунки, які точно показують, скільки часу ви витратили на кожне завдання, що допоможе вам уникнути суперечок з клієнтами щодо виставлення рахунків.

 

Ставити реалістичні цілі

Моніторинг вашого часу може допомогти вам поставити перед собою реалістичні цілі. Якщо ви бачите, що постійно витрачаєте більше часу на певні завдання, ніж ви думали, ви можете відповідно скоригувати свої цілі. Це допоможе вам уникнути вигорання і переконатися, що ви зможете досягти своїх цілей без шкоди для психічного здоров'я.

 

Та важливо обрати правильне програмне забезпечення. 

Тож спробуйте впровадити Yaware.TimeTracker – простий і зручний інструмент для команд будь-якого розміру і структури, розроблений спеціально для підвищення продуктивності.

 

Yaware піклується не тільки про компанії, але й про їхніх співробітників. Купити ліцензію Yaware.TimeTracker буде корисно для:

  • компанії, яка хоче підвищити продуктивність персоналу і, як наслідок, збільшити прибуток;
  • співробітнику, який хоче збільшити свій заробіток і отримати прозору звітність та справедливу оцінку докладених зусиль.

 

До того ж, Yaware пропонує 14 днів безкоштовного користування програмою, щоб ви могли відчути її функціональність в повній мірі.

 

Висновок

Хоча використання тайм-трекера може здатися не пріоритетним завданням для креативних професіоналів, насправді він може бути цінним інструментом для підвищення продуктивності, дотримання графіку та точного виставлення рахунків клієнтам. Якщо ви ще не використовуєте тайм-трекер, спробуйте, щоб дізнатися, як він може допомогти у вашій роботі.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.