Сучасні компанії, в пошуку стійкого розвитку та високого рівня конкурентоспроможності, звертають увагу на роль показників KPI в управлінні персоналом. Ці ключові показники виступають не тільки як інструмент вимірювання ефективності, але й як спосіб визначення та досягнення стратегічних цілей компанії. 

 

У цій статті ми розглянемо, що таке KPI для співробітників і як їх можна підвищити для досягнення виняткових результатів.

 

KPI – це ключовий показник ефективності, який використовується для оцінки досягнення конкретної цілі або вимірювання продуктивності у певній області чи сфері. KPI визначаються для оцінки того, наскільки успішно організація чи індивідуальний працівник досягає стратегічних цілей та завдань.

 

Ключові показники ефективності можуть бути використані в різних галузях та контекстах, таких як бізнес, управління проектами, робота з клієнтами, реклама, технічна підтримка, та інше. Вони дозволяють визначити, наскільки ефективно виконуються конкретні завдання та чи відповідають вони стратегічним цілям організації чи проекту.

 

При визначенні KPI важливо, щоб вони були конкретними, вимірюваними, досяжними та пов'язаними з головною метою. Наприклад, у бізнесі KPI може включати такі показники, як обсяг продажів, частка ринку, рівень задоволеності клієнтів, час виробництва, тощо. Важливо також регулярно оновлювати та адаптувати KPI відповідно до змін в бізнес-середовищі чи стратегії компанії.

 

Як підвищити?

Моніторинг робочого часу

Використання інструменту для детального аналізу, скільки часу працівники витрачають на конкретні завдання чи проекти.

Виявлення та усунення можливих витрат часу на непродуктивні дії.

 

Оцінка продуктивності

Використання функцій Yaware.TimeTracker для визначення показників продуктивності для кожного співробітника.

Зіставлення даних продуктивності з встановленими KPI для оцінки відповідності та виявлення можливих областей покращення.

 

Встановлення реалістичних цілей

Використання інформації, отриманої від Yaware.TimeTracker, для встановлення реалістичних та досяжних цілей для співробітників.

Врахування робочого навантаження та інших факторів при визначенні KPI.

 

Оптимізація робочих процесів

Використання аналізу часу для виявлення можливостей оптимізації робочих процесів.

Запровадження змін в організації робочих завдань для підвищення продуктивності.

 

Навчання та розвиток

Використання даних від Yaware.TimeTracker для ідентифікації слабких сторін та потреб у навчанні у працівників.

Впровадження програм навчання та розвитку для підвищення компетентностей та вмінь.

 

Yaware пропонує користування програмою 14 днів безкоштовно, щоб ви відчули всі можливості функціоналу програми на власному досвіді, а вже потім прийняли рішення про покупку ліцензії.

 

Реєструйтеся просто зараз та ставайте продуктивнішими! 

 

Застосування Yaware.TimeTracker як інструменту для вимірювання та аналізу робочого часу може ефективно допомогти удосконалити робочі процеси та підняти рівень продуктивності, що, в свою чергу, позитивно вплине на досягнення KPI в організації.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.