З поширенням технологій та змінами в робочих практиках все більше людей обирають роботу з дому. Проте віддалена робота може ставити під загрозу продуктивність через змішання робочого і особистого життя. Однак існують способи, які допоможуть бути ефективними, працюючи вдома.

 

Перш за все, важливо створити робоче середовище, яке сприяє концентрації і продуктивності. Визначте місце для роботи, яке буде затишним і відокремленим від зони відпочинку. Також встановіть робочий розклад і дотримуйтеся його, щоб забезпечити стабільність і ритм у вашій роботі.

 

Додатково, важливо встановити чіткі межі між робочим і особистим часом. Вимикаючи робочі засоби спілкування після закінчення робочого дня і приділяючи час для відновлення енергії і відпочинку, ви зможете зберегти баланс і збільшити свою продуктивність при роботі з дому.

 

Yaware.TimeTracker – автоматична система моніторингу робочого часу і оцінки ефективності роботи, що дозволяє вести облік часу з мінімальним втручанням в особистий простір працівника. 

 

З Yaware ви дізнаєтесь:

  • тривалість нарад, зустрічей і перерв ваших працівників;
  • рівень та рівномірність навантаженості працівників у команді;
  • ресурси, які використовують працівники для виконання завдань;
  • причини зсунутих дедлайнів і позанормової роботи;
  • відволікаючі фактори, які заважають працівникам рухатися вперед;
  • при виконанні якого завдання виникли труднощі і потрібна допомога.

 

Реєструйтеся просто зараз та ставайте продуктивнішими!

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.