Yaware.TimeTracker – це інноваційна система, призначена для обліку робочого часу співробітників. Вона забезпечує автоматичний моніторинг діяльності працівників на комп'ютері, що дозволяє керівникам підприємств та компаній ефективно керувати ресурсами та оптимізувати робочі процеси. Основна мета цієї системи – підвищення продуктивності та ефективності роботи над задачами.

 

Yaware.TimeTracker допомагає керівнику:

  • Оцінити продуктивність роботи за комп'ютером
  • Контролювати запізнення та інші порушення
  • Виявити кращого і гіршого співробітника
  • Контролювати співробітників з гнучким графіком роботи
  • Вести облік часу нарад і перерв
  • Оцінити реальну завантаженість персоналу
  • Вести віддалений контроль роботи персоналу
  • Розрахувати заробітну плату співробітників з погодинною оплатою праці

 

Yaware.TimeTracker турбується не тільки про компанії, а й про їх співробітників, тож буде корисним:

  • як компанії, що хоче підвищити продуктивність роботи персоналу та в результаті збільшити прибуток;
  • так і працівнику, який прагне збільшити свій заробіток і отримувати прозору звітність, справедливу оцінку докладених зусиль.

 

Ми зібрали всі питання/відповіді про партнерську програму Yaware.TimeTracker і щоб дізнатись – переходьте за посиланням. Деякими з них ділимося у статті:

 

Як стати партнером Yaware? (початок співпраці)

Крок 1: Реєстрація в партнерській програмі

Ви можете зареєструватися на сторінці опису партнерської програми.

 

Крок 2: Ознайомтеся з документами

Ви можете ознайомитися з умовами партнерської програми і договором на надання послуг на сторінці Партнерська угода.

 

Як працює Партнерська програма?

При реєстрації в Програмі партнерства Yaware Вам присвоюється унікальний код, який буде додано в усі ваші партнерські посилання і html-коди банерів.

 

З КОЖНОЮ оплатою КОЖНОГО зареєстрованого по Вашому посиланню клієнта (акаунту) Ви отримуєте від 20% винагороди.

 

У мене є клієнт для Yaware. Мої подальші дії?

Клієнта потрібно зареєструвати в системі Yaware і прив’язати до Вашого партнерського акаунту. Ви можете зареєструвати клієнта наступними способами:

 

  1. Партнерське посилання. Скопіюйте посилання зі свого облікового запису Партнера (вкладка Партнерське посилання) і Вишліть клієнту на email. Посилання мiстить Ваш персональний код і клієнт, який зареєструється по ньому, буде автоматично прив’язаний до вашого облікового запису.

 

  1. Купон-код. Попросіть клієнта при реєстрації ввести в спеціальне поле Ваш купон-код. Щоб отримати купон-код, напишіть нам на пошту partners@yaware.com

 

  1. Зареєструвати клієнта в своєму Партнерському обліковому записі самому. Виберіть вкладку Обліковий запис > Додати обліковий запис і заповніть обов'язкові поля клієнта. Далі повідомте клієнту логін і пароль (пароль він потім зможе змінити зайшовши в свій обліковий запис) Важливо! На email, який Ви вказали при реєстрації Ваш клієнт буде отримувати звіти про роботу своїх співробітників і важливі повідомлення сервісу. Тому, Важливо щоб клієнт мав доступ до цієї електронної пошти.

 

Якщо Ваш клієнт вже зареєструвався і забув про купон-код або посилання — нічого страшного. Повідомте нам будь ласка його email і ми прив’яжемо його акаунт до Вашого партнерського облікового запису.

 

Як я можу знайти потенційних клієнтів?

  1. Якщо Ви власник сайту чи блогу — розмістіть кнопку Yaware або один із запропонованих банерів.
  2. Якщо Ви активний блогер — пишіть статті та коментарі про Yaware.TimeTracker по посиланнях, що включає ваш партнерський код (ідентифікатор)
  3. Якщо у вашій основній діяльності Ви спілкуєтеся з керівниками інших підприємств, менеджерами з персоналу, власниками бізнесу, пропонуйте Yaware своїм колегам і партнерам як супутню послугу. Більш того, Ви можете запропонувати клієнтам, які реєструються з зазначенням Вашого купон-коду, знижку до 10% на оплату сервісу.
  4. Де ще знайти клієнтів Yaware? На спеціалізованих форумах, в тематичних соціальних мережах, на конференціях та тренінгах.

 

Є ідеї щодо спільного просування? Пишіть нам — обговоримо.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.