Сьогодні, аби по-справжньому процвітати на сучасному робочому місці, працівникам потрібне програмне забезпечення, яке допоможе їм залишатися зосередженими та продуктивними протягом усього робочого дня. На щастя, існує безліч рішень, призначених для підвищення продуктивності працівників, наприклад, Yaware.TimeTracker

 

Що таке Yaware.TimeTracking?

Напевне, ви вже знаєте, що Yaware – це рішення для моніторингу співробітників, що покликане допомогти компаніям підвищити продуктивність праці та досягти більших висот. Його потужні функції дозволяють працівникам використовувати інструменти, необхідні для якісного виконання своєї роботи, не порушуючи при цьому їхні особисті кордони. Yaware дозволяє менеджерам бачити, над чим працюють їхні команди, залишатися на зв'язку зі своїми працівниками та допомагати їм у разі потреби. Програмне забезпечення має інтеграцію з іншими програмами, а також має інтуїтивно зрозумілу веб-платформу, розроблену з урахуванням зручності та гнучкості.

 

Які ключові особливості Yaware.TimeTracking?

 

  • Журнал активності дозволяє вести облік всієї онлайн-активності ваших співробітників, включаючи те, над чим вони працюють та які ресурси при цьому використовують.

 

  • Скріншоти та функції веб-камери допомагають переконатися, що за робочим місцем немає ніяких сторонніх осіб. А також, що людина працює, а не сидить, наприклад, в телефоні.

 

Програма розроблена таким чином, що не уповільнює роботу комп'ютерної системи, на відміну від конкуруючих програм.

 

  • Понад 18 звітів допомагають керівникам аналізувати продуктивність працівників, визначати, чи рівномірно розподілене навантаження в командах, а також виявляти тих, хто порушує правила використання комерційної інформації.

 

Отже, Yaware.TimeTracker – це потужне рішення для моніторингу співробітників, яке може допомогти компаніям підвищити продуктивність, надаючи працівникам можливість використовувати інструменти, необхідні для виконання роботи. Широкий спектр функцій програмного забезпечення може допомогти вашим співробітникам бути більш продуктивними різними способами, наприклад, стимулюючи співпрацю та підвищуючи концентрацію уваги. Yaware доступний у трьох різних планах, кожен з яких має різний набір функцій та ціну.

 

Спробуйте  Yaware.TimeTracker  безкоштовно прямо зараз, щоб підвищити ефективність вашого бізнесу на 20% вже протягом першого місяця використання!

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.