Замовник

Компанія «Рома» — один з лідерів ринку ІТ-дистрибуції. Ось уже 20 років “Рома” займається комплексними рішеннями по зберіганню даних, а також проектуванням і будівництвом центрів обробки даних.

У компанії працює більше ніж 700 співробітників.

Що спонукало вас до пошуку рішення для обліку робочого часу?

Розповідає Курносов Костянтин Іванович, фінансовий директор: “Зараз дуже важливо оптимізувати всі процеси, знижувати витрати й підвищувати віддачу від кожного робочого місця. Тільки ті компанії, які це зроблять, зможуть вистояти у сформованих економічних умовах. ”

Чому Ви вибрали саме Yaware.TimeTracker?

“У Yaware.TimeTracker нас привернула простота інтерфейсу, хороша візуалізація даних і широкий функціонал, — говорить Костянтин — Крім того, зберігати дані системи можна не тільки через «хмарний» сервіс, але і на корпоративному сервері компанії. Виходячи з питань безпеки, ми вибрали другий варіант.”

Які завдання ви ставили перед системою обліку робочого часу?Оптимізація робочого часу в компанії "Рома"

“За допомогою Yaware.TimeTracker ми хотіли оцінити завантаження і продуктивність співробітників, а також, отримати відповіді на наступні питання:
1. Чи реально оцінити завантаженість персоналу за допомогою софту і чи достатньо цієї інформації для прийняття управлінського рішення?
2. Скільки зусиль і ресурсів потребують система обліку робочого часу?
3. Наскільки наша ІТ-інфраструктура готова для нормальної роботи системи обліку? ”

Як поставилися співробітники до впровадження Yaware.TimeTracker?

Пілотний проект з оцінки продуктивності співробітників проходив за методом прихованого спостереження. Ми вибрали такий спосіб навмисно, щоб у працівників не було можливості спотворити результати. Ми хотіли побачити ситуацію, якою вона є.

Правда під кінець місяця деякі співробітники стали помічати, що їх моніторять, тому що знайшли на ПК процес під ім'ям «yaware». Подальший пошук в інтернеті відразу ж показав призначення програми. 🙂

Яких результатів Вам вдалося досягти?

Зібравши статистику даних, ми провели аналіз робочого часу і побачили завантаження кожного відділу протягом місяця і тижня. Це дозволило нам більш аргументовано підійти до питання завантаженості й продуктивності кожного співробітника і відділу в цілому.

Взагалі, Yaware допомагає більш об'єктивно і точно подивитися на діяльність співробітників. З'являється можливість швидкої корекції продуктивності персоналу.

В цілому враження про систему залишилося позитивне: хороша технічна частина, багатий функціонал, а головне хороша візуалізація результату.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.