партнерство з tucha

Хто може розповісти про партнерську програму Yaware найкраще? Звичайно ж, сам партнер …

Володимир Мельник, технічний директор компанії Tucha , в інтерв'ю для Yaware поділився секретом успішного партнерства. З чого почалася співпраця, як знаходити контакти “потрібних” людей і просувати Yaware.TimeTracker, до яких заперечень потрібно бути готовим і як з ними працювати – про це та багато іншого Ви дізнаєтесь з інтерв'ю.

Партнерство Yaware і Tucha: як повторити успіх

Як Ви дізналися про Yaware.TimeTracker і що підштовхнуло Вас до партнерства?

 Володимир Мельник, технічний директор компанії Tucha

По правді кажучи, не пам'ятаю, як відбулося знайомство з компанією і сервісом зокрема. Але те, що ми знайшли спільні вектори розвитку, – це факт.

Tucha – віртуальна майданчик, розгорнута в хмарі, на яку клієнти виносять найрізноманітніші програми. На якомусь етапі ми подумали, що було б здорово розширити лінійку можливостей і пропонувати нашим клієнтам і Yaware.TimeTracker.

До партнерства підштовхнули близькість Вашого сервісу до нашого майданчику, схожа політика оплати (помісячна абонплата), актуальність завдань, які вирішує сервіс.

Чому Ви вибрали саме Yaware.TimeTracker? Адже подібних сервісів багато, особливо на зарубіжних ринках?

Вибір на користь Yaware.TimeTracker зробили, спираючись на успішну практику використання та відгуки інших підприємств, керівників яких я знаю особисто. Звичайно ж, не останню роль зіграло і участь у виставках і семінарах, на яких ми з Вами часто зустрічалися і зустрічаємося.

Тому можу сказати, що як такого вибору альтернативи Yaware.TimeTracker не було, оскільки ми знали і чули про Вас.

Ви використовуєте сервіс для обліку робочого часу своїх співробітників?

Так, ми використовуємо сервіс в нашій компанії і можу сказати наступне. Yaware.TimeTracker дозволяє нам:

  • підвищити загальну продуктивність роботи;
  • розвинути особисту дисципліну кожного із співробітників;
  • правильно аналізувати ресурси, якими користується кожен з нас;
  • виявити, що впливає на нашу продуктивність.

Чи були співробітники проти впровадження?

Думаю, кожен погодиться, що часто співробітникам все нове завжди “колеться”. На певному етапі впровадження сервісу викликало певне хвилювання і в нашій компанії. Але, природно, що все нове рано чи пізно перетворюється на буденність. Зараз співробітники вже і не уявляють себе без Yaware.TimeTracker.

Що робите для партнерства і як знаходите контакти потрібних людей?

Найчастіше ми пропонуємо Yaware.TimeTracker своїм клієнтам (особисті зустрічі, спеціальні пропозиції, розсилки). Але іноді це просто випадкова зустріч, вихід через рекомендації, проведення виставок і семінарів. Також Yaware.TimeTracker можна замовити через наш корпоративний сайт.

Спілкуючись з потенційним клієнтом, ми в першу чергу дізнаємося про проблеми, з якими він стикається в управлінні компанією і контролі співробітників зокрема. Спираючись на відповіді, розповідаємо, які з цих проблем допоможе вирішити Yaware.TimeTracker і як саме, наводимо в приклад конкретні кейси.

Хто найчастіше приймає рішення про покупку сервісу?

Природно, що рішення про покупку сервісу приймає власник бізнесу. Тобто людина, яка фінансово зацікавлена в тому, щоб його бізнес був успішним і розвивався потрібними темпами.

Також виконавчі директори, управлінці, відповідальні за організацію ефективної роботи персоналу безпосередньо зацікавлені в тому, щоб продуктивність співробітників росла.

З якими запереченнями найчастіше стикаєтеся?

Найчастіше це питання безпеки і вартості. Вартість навіть більше виходить на перший план. Якщо раніше люди переживали за те, де зберігаються їхні дані, то зараз більшою проблемою є вартість. Потрібно переконати людину на іншому кінці дроту, щоб він почав тестувати сервіс і якщо він зробить це якісно, ​​то питання ціни вже не пріоритет. Ціна на сервіс відповідає якості і функціоналу, тому наше завдання – просто переконати клієнта розлучитися з грошима, пояснивши, що Yaware.TimeTracker допоможе йому їх зберегти і примножити.

Хочете приєднається до партнерської програми і заробляти з Yaware?

Відмінно! Давайте почнемо нашу співпрацю вже сьогодні, тим більше, що зробити це дуже просто!

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.