Asana – рішення для сумісного управління проектами та задачами, що дозволяє командам обмінюватися даними, організовувати та відстежувати процеси виконання задач, над яким працюють члени команди. Коли Yaware.TimeTracker – це простий і зручний інструмент, розроблений спеціально для підвищення продуктивності. 

 

А що, коли ми скажемо про інтеграцію цих двох інструментів – Yaware.TimeTracker з Asana?

 

Здійснимо короткий огляд кожного з інструментів! 

 

Які можливості з Yaware.TimeTracker?

З допомогою Yaware.TimeTracker ви дізнаєтесь: 

  • тривалість робочого дня співробітників
  • які ресурси співробітники використовують для виконання конкретного завдання
  • скільки часу витрачається на виконання завдання
  • коли виникають труднощі при виконанні завдання і потрібна допомога
  • що відволікає співробітників і заважає їм рухатися вперед

 

Функціонал Asana

  • Управління робочими процесами: можливість організувати свою роботу у спільні проекти у вигляді списків, календаря чи дощок канбан, а також розбивати роботу на керовані частини для вас та вашої команди.

 

  • Комунікація: можливість обговорювати прогрес роботи над проектом, залишаючи коментарі прямо в задачах, картинках чи PDF файлах.

 

  • Звітність: створення діаграм в реальному часі, що допоможе зрозуміти, в якій з робіт можлива проблема і де робота може бути заблокована / відхилена.

 

  • Управління командами: можливість створювати команди для організації проектів, і об’єднувати за допомогою загального календаря і бесід, управляючи настройками конфіденційності команди.

 

Тож, які переваги ви отримаєте, скориставшись інтеграцією Yaware.TimeTracker з Asana?

Інтеграція Yaware.TimeTracker з Asana – хороше рішення для вас та вашої команди, а особливо, якщо ви зазвичай використовуєте в роботі одразу ці два інструменти.

 

  • Покращений облік робочого часу

    Інтеграція Yaware.TimeTracker з Asana дозволить вам отримувати більш точну картину того, скільки часу і на яке конкретне завдання ви та ваша команда витратили протягом робочого дня. Тепер вам не доведеться перемикатися між різними інструментами для моніторингу часу, а це означає, що Yaware.TimeTracker й Asana можуть заощадити ще більше вашого часу.

  • Покращене управління проектами

    Інтегруючи Yaware.TimeTracker з Asana, ви зможете краще зрозуміти, скільки часу ви і ваша команда витрачаєте на різні завдання і проекти. Ця інформація допоможе вам визначити області, в яких ви можете підвищити свою ефективність і продуктивність.

  • Вища прозорість

    Так ви зможете більш прозоро спостерігати, як члени команди витрачають свій час. Це допоможе вам або менеджерам виявити потенційно проблематичні області, де членам команди може знадобитися додаткова підтримка, навчання чи допомога.

    Також ви зможете більш прозоро нараховувати заробітну плату, адже і ви, і ваші співробітники бачитимете точну кількість відпрацьованих годин і виконаних завдань – питань ні в кого не залишиться.

 

  • Покращена звітність

    Оскільки Yaware.TimeTracker надає детальні звіти про час, витрачений на різні завдання і проекти, а інтеграція з Asana може допомогти отримати ще більше інформації про те, як саме витрачається час. Ці дані більш детальні та конкретні, на їхній основі менеджерам буде легше приймати рішення щодо визначення проблематичних областей та їх вдосконалення.

 

  • Ще вища оптимізація робочого процесу

    Процес моніторингу часу за допомогою Yaware.TimeTracker – вже автоматизований. Та інтегрувавши його з Asana, члени команди можуть зосередитися на своїй роботі на 100%, абсолютно не турбуючись про перемикання між різними додатками. Це значно збереже час ваших працівників, а отже, допоможе підвищити загальну ефективність і продуктивність.

 

Отже, інтеграція Yaware.TimeTracker з Asana може допомогти вам і вашій команді стати більш ефективними, продуктивними та організованими.

 

Чи був би такий функціонал корисним для вас? Щоб ми дізналися вашу думку, зв’яжіться з нами!

До того ж, ваш зворотній зв’язок прискорить нашу роботу над інтеграцією.

 

Не проґавте свій шанс стати ще продуктивнішими!

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.