Звідки б ви не приступили до роботи – тайм-менеджмент завжди важливий. Чи ви підприємець, який керує великою компанією, простий працівник, який намагається знайти спосіб більш ефективно використовувати свій час, інструменти для тайм-менеджменту можуть виявитися вельми корисними. Одним із таких інструментів є Yaware.TimeTracker – простий і зручний інструмент для команд будь-якого розміру та структури, розроблений спеціально для полегшення тайм-менеджменту і покращення продуктивності. 

 

Як навчитися тайм-менеджменту? Поради від наших працівників

 

1. Плануйте свій день 

Виділяйте 10-15 хвилин ввечері або зранку, щоб розпланувати свій день. Пропишіть всі задачі, які вам необхідно виконати, розставте пріоритети та виділіть на них необхідну кількість часу. Але тут важливо пам’ятати, що тайм-менеджмент – це не про те, щоб розписати свій день похвилинно і забити його повністю тасками. Важливо пам’ятати про себе та свої потреби, залишаючи і на них вільний час.

 

2. Встановлюйте чіткі дедлайни

Ставте часові обмеження на виконання завдань. Так вам буде легше зосередитись на найголовніших тасках і дисциплінувати себе для їх виконання. 

 

3. Мінімізуйте відволікаючі фактори

Смартфон та соціальні мережі – головні вороги тайм-менеджменту. Лише уявіть, щоб взяти телефон до рук, розблокувати його та швидко переглянути сповіщення, ми витрачаємо в середньому 40 секунд. За даними деяких досліджень, таку дію людина робить близько 160 разів на день. Якщо порахувати, то лише на розблокування телефону ми витрачаємо майже 2 години на день. Додамо до цього ще перевірку новин чи переписку і виявляється, що часу на важливі справи майже не залишається. 

Тому ставте телефон на беззвучний, відкладайте його подалі і беріть до рук лише після того, як виконаєте усі важливі завдання.

 

4. Відмічайте виконані завдання

Нашому мозку важливо бачити результат нашої роботи. Тому закреслення виконаних завдань допоможуть відслідковувати прогрес і принесуть відчуття завершеності.

 

5. Залишайте час на незаплановані завдання 

Залишайте час на додаткові та термінові завдання, які можуть виникнути протягом дня. Це допоможе мінімізувати стрес та позбавитись відчуття того, що “я нічого не встигаю”.

 

6. Не забувайте відпочивати протягом дня

Коротка перерва на 10-15 хвилин допоможе відволіктись від роботи та перезавантажити мозок. Тому намагайтесь знаходити цей час на відпочинок протягом дня між виконанням робочих завдань. 

 

Як Yaware.TimeTracker може у цьому допомогти?

  • Автоматичний моніторинг часу

Основною функцією Yaware є моніторинг часу, що включає в себе не лише час, проведений за робочими завданнями, а й час, витрачений на перерви і відвідування непрофесійних веб-сайтів.

 

  • Аналіз продуктивності

Після моніторингу часу програма надає вам зручні звіти і графіки, які дозволяють проаналізувати, як саме ви чи ваші співробітники витрачаєте свій час. Ви можете побачити, скільки часу вони приділяють на різні завдання, що надає можливість виділити моменти, над якими варто працювати більше або ж навпаки. 

 

  • Виявлення непродуктивних звичок

Yaware.TimeTracker допомагає виявити непродуктивні звички, такі як занадто довгі перерви, занадто багато часу, проведеного на соціальних мережах або інших веб-сайтах, які не стосуються роботи. Це дозволяє вам своєчасно реагувати і працювати над покращенням зниженої продуктивності ваших працівників. 

 

  • Покращення планування

На основі даних, зібраних тайм-трекером, ви можете створювати більш ефективні розклади і плани роботи. Програма надає вам можливість виділити найбільш продуктивні часи дня і планувати важливі завдання саме в ці періоди.

 

Хочете почати використовувати Yaware.TimeTracker? Зареєструйтесь просто зараз

Більше того, Yaware пропонує користування програмою 14 днів безкоштовно, щоб ви могли відчути її функціонал в повній мірі!

 

У підсумку, Yaware.TimeTracker є потужним інструментом для тайм-менеджменту, який може допомогти вам збалансувати свій час і підвищити продуктивність. Ця програма дозволяє вам не лише відстежувати, а й керувати своїм часом, щоб досягати кращих результатів у роботі та особистому житті. Незалежно від вашого професійного статусу чи цілей, тайм-трекер Yaware може стати важливим помічником у вашому шляху до більш ефективного використання часу.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.