Чи знаєте ви, що є одним з ключових факторів успіху команди? Так, це ефективне управління персоналом. А особливо, коли мова йде про впровадження нової системи моніторингу. Мало просто запровадити, важливо підтримувати і примножувати результат, а для цього вам як керівнику, важливо докласти чимало зусиль. 

 

Щоб полегшити цей процес, ділимося кількома порадами, які допоможуть вам взаємодіяти зі своєю командою для максимізації вигод від нової системи:

  1. Відкрито комунікуйте з підлеглими 

Забезпечте чітку та відкриту комунікацію зі своєю командою. Поясніть, яку роль має нова система моніторингу у досягненні загальних цілей компанії. Поясніть, як вона може покращити робочі процеси та допомогти кожному працівнику в особистому розвитку.

 

  1. Прислухайтеся до працівників    

Збирайте відгуки та приймайте пропозиції від своєї команди щодо нової системи моніторингу. Враховуйте їхні погляди та можливість внесення змін, якщо це покращить результати впровадження. Також регулярно збирайте зворотній зв’язок щодо розширення переліку можливих дій, аби робота співробітників стала ще ефективнішою. 

 

  1. Рівномірно розподіляйте відповідальності 

Розподіліть завдання та відповідальності серед членів команди відповідно до їхніх компетенцій. А використання системи моніторингу допоможе краще визначити, які області потребують більшої уваги, що дозволить кожному внести свій вклад.

 

  1. Надавайте підтримку  

Будьте готові надавати підтримку та допомогу працівникам у вирішенні труднощів, які можуть виникнути під час впровадження системи моніторингу. Створіть атмосферу, де працівники можуть звертатися з питаннями та проблемами.

 

  1. Вдосконалюйте робочий процес  

Спільно з командою працівників впроваджуйте покращення та нові підходи до використання системи моніторингу. Постійно працюйте над вдосконаленням процесів на основі зібраних даних.

 

  1. Мотивуйте та винагороджуйте працівників 

Використовуйте систему моніторингу для встановлення цілей та вимірювання досягнень. Також не забувайте хвалити і винагороджувати членів своєї команди, навіть за невелику пророблену роботу. Адже винагорода за досягнення цілей може бути потужним мотиватором для команди.

 

Використовуючи згадані вище поради, ви зможете примножити результат. Звичайно, за умови, якщо ви обрали дійсно хороше програмне забезпечення для моніторингу робочого часу. 

 

Якщо ж ви досі в процесі вибору того самого інструменту, спробуйте впровадити в роботу компанії Yaware.TimeTracker – програмне рішення, спрямоване на моніторинг та аналіз часу, витраченого на виконання робочих завдань. Цей інструмент допомагає як окремим спеціалістам, так і цілим компаніям, ефективно управляти часом і досягати більшої продуктивності.

 

Yaware.TimeTracker це:

  • автоматичний облік робочого часу;
  • точний аналіз продуктивності;
  • управління проєктами і завданнями;
  • особиста статистика для працівників;
  • безліч наочних графіків і діаграм;
  • скріншоти і знімки з веб-камери (тільки в країнах, де це дозволено законодавством). 

 

Yaware пропонує користування програмою 14 днів безкоштовно, щоб ви та ваші співробітники могли відчути її функціональність у повній мірі, а вже потім прийняти рішення щодо покупки ліцензії! 

 

Висновок

Отже, впровадження системи моніторингу має важливе значення для оптимізації діяльності підприємства, компанії чи проєкту. Завдяки застосуванню рекомендацій, викладених у даній статті, ваша команда зможе досягти помітного зростання результативності та ефективності робочих процесів.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.