Чи може таймтрекер загрожувати інформаційній безпеці компанії? Яку інформацію про працівників збирає програма для обліку робочого часу? 

Працівники компаній можуть бути схвильовані стосовно застосування тайм-трекера у роботі. Вони думають, що не зможуть відпочити, або їхню особисту інформацію передадуть третім особам. У цій статті ми розглянемо 3 аспекти безпеки сервісу Yaware TimeTracker, з якими керівнику варто ознайомитися та поділитися інформацією з працівниками компанії.

Що таке Yaware TimeTracker?

Yaware TimeTracker — хмарне програмне забезпечення для обліку робочого часу. Це дозволяє роботодавцям з легкістю відстежувати години роботи працівників та ресурси (програми/сайти), що використовуються. Рішення є безпечним, оскільки воно зберігає лише ту інформацію, яка дає змогу зробити висновки про продуктивність роботи. Локація працівника, особисті паролі, — не зберігаються програмою. 

Як тайм-трекер запобігає витоку інформації?

Компанії, які працюють з конфіденційними даними, усвідомлюють, що інформаційна безпека стає все більш важливою. Скріншоти та фото з камер — це економічно ефективний і простий спосіб запобігти витоку комерційної інформації. Функція допоможе виявити порушення щодо користування даними компанії та надати адекватні докази такої діяльності.

Як власники компаній можуть використовувати програмне забезпечення для захисту інформації?

SaaS версія Yaware TimeTracker передбачає встановлення програми як на комп’ютерах офісу, так і на особистих ноутбуках. Це полегшує процес впровадження трекера та ведення обліку відпрацьованого часу, дає змогу контролювати використання та поширення конфіденційної інформації віддаленими та офісними працівниками. 

Інформація, що накопичується протягом всього періоду трекінгу, зберігається на серверах Amazon AWS: доступ до даних мають лише уповноважені особи, та не підлягають розповсюдженню.

Enterprise версію Yaware TimeTracker обирають ті компанії, які надають перевагу розміщенню інформації на власних серверах. 

TimeTracker – найкращий спосіб запобігти витоку інформації

Сподіваємося, ми переконали вас, що TimeTracker — один зі способів запобігти витоку інформації. Якщо у вас є певні сумніви щодо можливості відстежувати час роботи співробітників, ви завжди можете спробувати безкоштовну пробну версію. Тестовий період триває 14 днів та не передбачає зобов'язань. Якщо ви бажаєте продовжувати використовувати його, ви можете отримати спеціальну пропозицію. Таким чином не ризикуєте та матимете час вирішити, чи підходить інструмент вашій компанії.

 

Висновок

Yaware TimeTracker — це рішення, яке допомагає роботодавцям відстежувати тривалість та якість робочого дня. А також те, скільки часу працівники витрачають на особисті справи та непродуктивні ресурси (перегляд сторінок соціальних мереж, порталів новин, перегляд відео на YouTube тощо).

Дані, зібрані програмним забезпеченням, використовуються для оцінки ефективності роботи працівників та рівня їхньої залученості. Це також допомагає визначити їх потенціал для зростання. Місце розташування членів команди, особисті паролі, номери карток та інші вразливі дані не допомагають скласти думку щодо продуктивності праці. Тому не використовуються таймтрекером у роботі.

Інформація Yaware зберігається на серверах Amazon AWS і доступна лише уповноваженим особам. Немає паролів або особливих правил, які могли б дозволити несанкціонований доступ до інформації.

Якщо ви хочете впровадити систему обліку робочого часу у компанії, ви можете використовувати версію SaaS, або встановити Enterprise та зберігати інформацію на власних серверах.

 

Реєстрація на безкоштовний тестовий період тут.

Ми будемо раді почути від вас і допомогти вам краще зрозуміти сервіс:

 

contact@yaware.com

Офіс у США

+16466478884

 

Офіс в Україні

+38 (067) 3512140

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.