Вже всі знають, що тайм-трекери економлять час, проте хотілося б краще розуміти, як це впливає на фінансові показники.

 

За результатами опитування користувачів Yaware.TimeTracker, в середньому люди працюють на 1,5 години менше від визначеного часу, а це 20%.

 

Тож давайте розберемося, як програма обліку робочого часу економить ваші гроші?

Якщо у компанії встановили програму моніторингу робочого часу, зовсім не означає, що вам не довіряють. Річ у тім, що переважна більшість людей не можуть точно оцінити свій час, таким чином приємні події здаються короткими, а нудні, рутинні – тривають вічно.

 

І коли справа доходить до обліку робочого часу, навіть невелика неточність кожного разу обходиться роботодавцям у величезні суми грошей. 

 

З програмою моніторингу робочого часу ви:

  1. Ведете точний облік робочого часу ваших співробітників
    У статистиці видно, що відбувається в робочому процесі ваших працівників, включно з усіма завданнями і часом, витраченим на їх виконання. Після чого ви починаєте справедливо оплачувати зусилля співробітників тільки за відпрацьовані години.

  2. Оптимізуєте кадри
    Якщо підлеглі не справляються, ви витрачаєте бюджет на найм нових кандидатів. Хоча, це крайня міра і для початку потрібно спробувати допомогти своїм працівникам розібратися, на якому етапі виконання завдання виникли труднощі і допомогти вирішити проблему, а також змотивувати на досягнення кращих результатів.

  3. Полегшуєте свою роботу
    Перегляд статистики у програмі обліку робочого часу займає близько 15 хвилин на день. З впровадженням такої системи вам більше не знадобиться особисто контролювати роботу працівників за комп'ютерами, а це означає, що у вас з'являється час на створення і реалізацію прибуткових стратегій.

  4. Підвищуєте продуктивність
    Програмне забезпечення для обліку часу може допомогти працівникам краще керувати своїм часом, а значить – підвищити свою продуктивність. Маючи уявлення про розподілення свого робочого часу, працівники можуть визначити сфери, де вони витрачають час даремно, і внести корективи для підвищення ефективності на роботі.

  5. Покращуєте управління проектами
    Таке програмне забезпечення може допомогти менеджерам проектів краще зрозуміти, скільки часу витрачається на кожне завдання, і визначити сфери, де можна перерозподілити ресурси для підвищення ефективності. Це може допомогти скоротити час і ресурси, необхідні для завершення проектів, заощаджуючи гроші вашої компанії.

  6. Оптимізуєте процес нарахування заробітної плати
    Система обліку робочого часу може автоматизувати процеси нарахування заробітної плати, скорочуючи час і ресурси, необхідні для її обробки. Це може заощадити вашій компанії гроші на адміністративні витрати.

 

Заощаджуйте свої гроші з Yaware.TimeTracker

Yaware.TimeTracker – це рішення для моніторингу співробітників, створене спеціально для того, щоб допомогти компаніям підвищити продуктивність. Його потужні функції дозволяють працівникам використовувати інструменти, необхідні для якісного виконання своєї роботи, не порушуючи при цьому їхні особисті кордони, серед них:

 

Журнал активності дозволяє вести облік всієї онлайн-активності ваших співробітників, включаючи те, над чим вони працюють та які ресурси при цьому використовують.

 

Скріншоти та функції веб-камери допомагають переконатися, що за робочим місцем немає ніяких сторонніх осіб. А також, що людина працює, а не сидить, наприклад, в телефоні.

 

Понад 18 звітів допомагають керівникам аналізувати продуктивність працівників, визначати, чи рівномірно розподілене навантаження в командах, а також виявляти тих, хто порушує правила використання комерційної інформації.

 

Хочете почати використовувати Yaware.TimeTracker? Зареєструйтесь прямо зараз

 

Більше того, Yaware пропонує 14 днів безкоштовного користування програмою, щоб ви могли відчути її функціональність в повній мірі!

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.