блогодійна акція в дитячому будинку

благодійсність дитячий будинок

Як проходить ваш день? Життя летить від сніданку до вечері чи не так? Накуховарити, піти на роботу, прибрати, купити продукти, провести час з друзями, допомогти батькам, відпочити, почитати … Список справ ніколи не закінчується. Рутина поглинає нас до тих пір, поки не відбудеться щось по-справжньому важливе — те, що відверне увагу від буденних речей. Для нашої компанії, таким стало звернення благодійного фонду «Маніфест миру».

«Комп'ютеризуй притулок»

«Маніфест миру» дає інструменти для самоосвіти і мотивації дітям, які потрапили в складні життєві обставини: малечі з дитячих будинків, притулків та інтернатів. Одне з головних завдань фонду — домогтися прийняття реформи деінституалізації. Вона дозволить дітям жити в малогабаритних будинках, замість інтернатів, мати кишенькові гроші, персональний комп'ютер і можливість відвідувати загальноосвітню школу.

Поки ведеться робота над реформою, керівники фонду не упускають можливості поліпшити життя дітей в уже чинних установах — запускають різні благодійні проекти, серед яких «Комп'ютеризуй притулок».

«Новий проект фонду спрямований на «комп'ютеризацію» 9-ти притулків та центрів реабілітації Одеської області. Ми хочемо дати дитині щось краще, ніж іграшки — інтерес до життя і жагу до знань. Для цього, ми навчимо їх користуватися комп'ютером, проходити безкоштовні онлайн-курси. Це посилить віру дитини в те, що тільки від неї залежить успіх у житті.»
Інна Білоус та Олександра Ковальчук, співзасновниці БФ «Маніфест миру»

Yaware.TimeTracker

Завдяки акції «комп'ютеризуй притулок» з червня 2017 року до кінця 2018 в обласному притулку «Світанок» працював комп'ютерний клас. Модератори фонду щодня відвідували заклад і допомагали дітям. На цих комп'ютерах безкоштовно встановили програму Yaware.TimeTracker, щоб відстежувати діяльність дітей, аналізувати роботу в класі, а також надавати статистику органам управління.

програма обліку робочого часу yaware time tracker Зараз «Маніфест миру» повторно запускає проект. Робота, яку раніше виконували модератори фонду, переходить до вихователів притулку і керівництво звернулося з проханням до нашої компанії. У них немає можливості самостійно контролювати діяльність у всіх установах, тому моніторинг роботи на комп'ютері — єдиний спосіб реально оцінити активність, запобігти зловживанням і надати звіти донорам проекту.

Руслан Савчишин, співзасновник компанії Yaware:

«Ми підтримуємо бажання людей допомогти іншим, особливо дітям. Багато хто думає про це, а діють лише одиниці. Але саме такі ініціативи приносять результати. Ми дуже раді, що у нас є можливість підтримати проект БФ «Маніфест миру» і надати 2-річну безкоштовну ліцензію на програму Yaware.TimeTracker.»

Допомагати легко!

Сьогоднішня система інтернатів обмежує право дітей на освіту. У них немає можливості відвідувати гуртки, вчитися онлайн, більшість навіть не вміє друкувати на комп'ютері. Але ж діти — майбутнє й опора нашої країни. Щоб змінить це, потрібна не тільки група ініціаторів, але і допомога небайдужих до дитячої долі.

Це не перший випадок коли Yaware.TimeTracker використовують з метою навчання. З раннього віку діти готуються до того, що їх роботу може хтось переглядати, аналізувати. Крім того, учні вчаться ефективно використовувати час, також розвивається їх самодисципліна і відповідальність. Ставши дорослими, їх не здивує, що роботодавець використовує програму обліку робочого часу й розцінять це, як метод додаткової мотивації.

Register

Ефективний облік часу за комп'ютером

Коментарі закриті.